Top Ad unit 728 × 90

RIP: Final Bullet - Bullet Time Modu

RIP: Final Bullet'ta bulunan bir diğer eşsiz mod Bullet Time sizi kendi dünyasına sokmaya hazır!
Bullet Time oyun modu sizlerin oyun esnasında sakin kalma ve reflekslerinizi kullanmanızı hedeflemektedir. Zamanın yavaşladığına bakmayın, bu süreç içerisinde düşmanınızı vurmak daha da zorlaşıyor. Düşmanınızla kıyasıya çatışırken bakalım zaman bir anda yavaşlayınca neler yapabileceksiniz?

Bullet Time oyun modunda silahlar rastgele gelir. Önceden yapmış olduğunuz silah setleri Bullet Time modu için geçerli değildir. Silahlar elinize rastgele geldiği için elinizdeki silahı oyun içerisinde en verimli şekilde kullanmak durumundasınız. Mod size oyun içerisinde normal çatışmanız için belli bir süre tanıyor. Bu süre boyunca karşınızdaki düşmanla normal olarak çatışabiliyorsunuz.
Fakat bu sürenin asıl amacı tam ortada yer alan silah kutusunu kapmak. Bu silah kutusu size oyun içerisinde 
avantaj sağlayabilecek silahlar içeriyor. Kutu yere düştüğü andan itibaren koşuşturmaca başlıyor.
Tabii asıl mevzu size silah kutusuna gitmeniz için verilen süre bittikten sonra başlıyor. Kutu düştükten bir süre sonra başlayan geri sayımın adından oyun bir anda yavaşlıyor ve ağır çekim efektleri girmeye başlıyor. Oyun yavaşladığı sırada doğal olarak ateş ettiğiniz zaman mermilerinizde yavaş gidiyor ve o mermilerin gidişini, havada yarattığı etkiyi çok rahat bir şekilde gözlemleyebiliyorsunuz, anlayamazsınız :)
Bullet Time modunun eğlencesi tabii ki sadece bununla sınırlı değil. Modun içerisinde yer alan rage sistemi oyun zevkinizi ikiye katlıyor. Rage sistemi karaktere oyun içerisinde özellikler kazandırıyor. Bullet Time başladığı sırada F tuşuna basıyorsunuz karakterinize ekstra hasar ve hareket hızı sağlıyor. Bu sayede düşmanınızı yok etmeniz daha da kolaylaşıyor.  

Bullet Time oyun modunda oldukça eğlenceli vakit geçireceğinize inanıyoruz. Bir sonraki tanıtım yazımızda görüşmek üzere.
RIP: Final Bullet - Bullet Time Modu Reviewed by fgfg on 04:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.