Top Ad unit 728 × 90

RIP: Final Bullet Tanıtım Yazısı

RIP: Final Bullet

RIP – Final Bullet, Türkiye'nin Web Tabanlı ve Client Tabanlı Online Oyun Portalı Joygame'in, 2014’e damgasını vuracak yepyeni Online FPS Oyunu! Birbirinden farklı kostümleri, çeşit çeşit silahları, modifiye edilebilir ürünleri, taktiksel ve stratejik haritaları, bitmek bilmeyen aksiyonu ile R.I.P, Online First Person Shooter oyunlarını seven ve keyif alan herkesi bekliyor.


Yeni nesil grafikler, kendinizi savaş alanında hissettiren sesler, yepyeni modlar MMOFPS Oyunu Final Bullet’ta hayat buluyor. Haritalarda yer alan hareketli nesneler ve patlayan objeler sayesinde anlık stratejilerle rakiplerinizin kabusu olacak, ateş ettiğinizde parçalanan duvarlar, kırılan camlar ve kulağınızın dibinden geçen mermilerin çığlıklarıyla kendinizi çatışma alanında hissedeceksiniz.



Final Bullet Oyununa katılıp bu nefes kesen mücadelede yer alabilmek için hemen RIP indir . RIP Kayıt olmak tamamen ücretsizdir. %100 Türkçe FPS Oyunu olan RIP oynamak için Joygame üyesi olmanız yeterlidir. Final Bullet ile ilgili en güncel haberleri almak için bizi takip edin!
RIP: Final Bullet Tanıtım Yazısı Reviewed by fgfg on 00:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.