Top Ad unit 728 × 90

Rip:Final Bullet Demo Sistemi - Çalışma Mantığı



RIP: Final Bullet demo sistemi ile birlikte bir çok özelliği beraberinde getiriyor. Peki nedir bu demo sistemi? Nasıl Çalışır? 

Demo Sistemi: Sizin ve sizinle birlikte aynı odada oyun oynayan tüm oyuncularımızın anlık hareketlerini, kimi öldürdüğünü, nerede yürüdüğünü, bombayı nereye attığını ve buna benzer tüm oyun içi hareketlerini kaydeder. Fakat kaydetme işlemi bildiğimiz video kaydetme işlemi gibi çalışmaz. Demo sisteminde kayıt işlemi kodlarla yapılır. Yani siz mouse hareketleri ile sola döndüğünüzde bunun kod olarak bir değeri mevcuttur. Aynı şekilde bombayı ileriye doğru attığınızda da hangi açıyla nereye düştüğü kodlarla hesaplanır. Demo sistemi de işte bu kodların hepsini kaydeder. Böylece diğer oyun içi video kaydetme sistemleri gibi kayıt anında saniyede ekran yenileme miktarınızın azalmasına neden olmaz. Aynı zamanda oldukça düşük dosya boyutları oluşturarak sisteminizde fazla yer kaplamayacaktır.
Rip'te 1 oyunu ekran videosu kaydetme programları ile kaydederseniz 2 -5GB arasında değişen bir video dosyası oluşacaktır. Demo sisteminde ise 1 oyuna ait dosya boyutu ortalama 2-5MB arasında değişmektedir.
Kaydedilen Demoyu İzleme: Lobi ekranında Demo simgesine tıklayarak daha önceden kaydettiğimiz tüm oyunlarımızı görebiliriz. Buradan seçeceğimiz demoyu oynatarak oyuna giriş yapıyoruz.

Karşımıza gelen ekran normal bir oyunda karşımıza
gelen ekran ile aynı. Tek farkı aşağıda bulunan oynat, durdur, oyuncu değiş, hızlandır ve yavaşlat gibi kontrollerin olması. Aynı zamanda boşluk tuşu ile karakterinizi 3. göz ile görebilir veya serbest kameraya geçerek tüm haritayı istediğiniz açıdan gözlemleyebilirsiniz.
Avantajları:
  • Rakibinizin taktiklerini inceleyebilirsiniz.
  • Şüphelendiğiniz rakip oyuncu hakkında bize kanıtlarla bildirimde bulunabilirsiniz.
  • Hiçbir güzel hareketinizi kaçırmadan kendiniz için videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Bilgisayarınızda fazladan alana ihtiyaç duymazsınız.
  • Kayıt sırasında saniyede ekran yenileme miktarınız azalmaz.

Rip:Final Bullet Demo Sistemi - Çalışma Mantığı Reviewed by fgfg on 06:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.