Top Ad unit 728 × 90

E-Spor ve RIP: Final Bullet Demo ve Turnuva


RIP: gerek oyun dengesiyle gerek demo sistemiyle ve benzeri içerikleriyle e-Spora oldukça yatkın bir oyun. Bileğinizin kuvvetiyle oynayacağınız turnuvalarda, ödülleri alnınızın teriyle kazanabilirsiniz.

Demo sistemi tüm e-Spor oyuncularının sevdiği ve güvenli bir ortam yaratan sistemdir. Demo sistemi ile birlikte tüm oyununuz bilgisayarınızda çok küçük bir alan kaplayarak ve sizin o anki ekran yenileme sürenizi(frame per second) etkilemeden kaydedilir. Kaydedilen bu demolarda yalnızca sizin oynayış görüntünüz değil, haritada bulunan tüm oyuncuların oynayış görüntüleri vardır. Böylelikle oynayışını merak ettiğiniz bir oyuncuyu kendi kaydettiğiniz demoyu açarak izleyebilirsiniz.



Tüm bu yukarıda belirttiklerimizi ödüllü turnuvalar(online/offline) ile destekleyerek siz oyuncularımız için muhteşem bir yarışma alanı yaratacağız.

Online Turnuvalar:
Gerçekçi, Bul ve Yok Et modunda gerçekleşecek. Turnuvanın büyüklüğüne ve formatına göre ödüller para, oyuncu ekipmanı ve oyun içi hediye olarak değişecek.
Offline Turnuvalar:
Gerçekçi, Bul ve Yok Et modunda gerçekleşecek. Düzenli internet kafe turnuvaları ve şampiyonalar olarak bir çok farklı kategori ve formatta turnuvalarımız ve buna göre değişen ödül havuzumuz olacak. Oyunun açılmasının ardından sizleri büyük bir turnuva bekliyor olacak. Takımlar şimdiden hazırlansa iyi olur. :)

E-spor Rip:Final Bullet, Rip Demo Sistemi, Rip E-sporla Anlaştı, Rip Turnuva Kayıt ol, Rip Turnuva Sistemi, Rip Turnuvaları, Rip Turnuvaları Başladı
E-Spor ve RIP: Final Bullet Demo ve Turnuva Reviewed by fgfg on 05:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.