Top Ad unit 728 × 90

Sıra dışı oyun modları RIP:Final Bullet'te!




RIP: Final Bullet ile birlikte FPS oyunlarına olan bakış açınız değişecek. Birbirinden farklı ve zevkli, aynı zamanda da taktiksel olan tam 7 oyun modu sizi sıkı bir RIP fanatiği yapacak.
İşte o modlar:

Bayrak Avı:



Haritada 2 ana merkez ve 1 bayrak alanı bulunmakta. Adından da anlaşılacağı gibi bu modda amaç bayrak alanından bayrağı alıp kendi takımımızın ana merkezine götürmek. Bayrağı ana merkezinize götürdükçe kazanacağınız puanlarla takımınıza galibiyeti getirebilirsiniz. Ama dikkatli olun bu oyun modunda kenarda köşede yılmadan sizin geçmenizi bekleyen rakip takım oyuncuları mutlaka olacaktır. :)


Firar Modu:

Bu mod alışılagelmiş fps ve mmofps modlarından biraz farklı. Amacımız hapisaneden kaçmak! 1 taraf gardiyanlık görevini üstlenirken diğer taraf ise isyancı mahkumları canlandırıyor. İsyancılar hapishane kapısının şifresini çözerek kapıyı açmaya çalışırken gardiyanlar ise onların kapıyı açmasını engelleyip kendilerini korumaya çalışıyor.

Bullet Time:



Ben her silahı kullanabilirim diyorsanız bu mod tam size göre! Bu modda silah seçmek yok. Her 30 saniyede 1 silahınız değişiyor ve bu 30 saniyenin sonunda "Bullet Time" oluyor. Yani: herkes yavaş hareket etmeye başlıyor, mermileriniz havada süzülerek, ağır ağır gidiyor. Bullet Time'da kendinizi bir film sahnesini çekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Her 30 saniyede 1 silahın değişmesi aksiyonu en üst seviyede tutuyor.


Bul ve Yok Et


Bir diğer adı ile Search & Destroy olan modda 1 tarafın amacı bombayı kurup rakip takımın üssünü havaya uçurmakken diğer tarafın amacı ise bombanın kurulmasını engellemek veya kurulduktan sonra etkisiz hale getirmek. Takım turnuvaları ve benzeri etkinlikler bu modda yapılacak olup takımların taktiklerini bu moda göre geliştirmesini şimdiden tavsiye ederiz. :)

Herkes Tek



Ben takım oyunu sevmiyorum, kimsenin hatasını kabul edemem diyorsanız Herkes Tek'i denemelisiniz. Bu modda takım yok, her gördüğünüz hareket eden karakter sizin rakibiniz. Sürekli aksiyonun olduğu bu mod, yeni kullanmaya başladığınız silaha alışmak için mükemmel bir avantaj.


Takım Maçı




Bir önceki modumuz Herkes Tek ile benzer özellikleri olan bu modda tek fark takımınızın olması. En fazla 8 vs 8 oynanabilecek bu modda aksiyon bu sefer  takımınız ile birlikte ilerliyor.



"Birbirinden farklı ve zevkli, aynı zamanda da taktiksel olan tam 7 oyun modu sizi sıkı bir RIP fanatiği yapacak." dedik ama yukarıda 6 modun açıklamasını yaptık. O zaman daha fazla sürprize hazır olun diyelim ve yazımızı sonlandıralım.

Rip'lemeye hazır olun!


Rip Bayrak Avı, Rip Bul Ve Yok Et, Rip Bullet Time, Rip Firar Modu, Rip Herkez Tek, Rip Oyun Modları, Rip Takım Maçı, Rip Türkiye Oyun Modları, 
Sıra dışı oyun modları RIP:Final Bullet'te! Reviewed by fgfg on 05:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.