Top Ad unit 728 × 90

RIP Final Bullet'in Türkiye yayıncısı Joygame!

"

2012 Mart'ında ilk kod satırları yazılmaya başlanan RIP Final Bullet, 2014 yazına geldiğimizde artık tamamlanmak üzere. Bir MMOFPS oyunu olan RIP farklı oyun modlarını Türkiye'nin FPS tutkunu oyuncularıyla Joygame kalitesinde buluşturacak.






 Yüksek grafik kalitesiyle birlikte hem TPS hem de FPS modlarını sizin seçeneğinize bırakıyoruz. Bu seçeneklere ek olarak da isterseniz gerçekçi oyun modu ile sokaklarda koşarak yorulabilir, isterseniz de normal oyun modu ile tamamen taktiklerinize odaklanabilirsiniz.





Daha önce FPS oyunlarında görülmemiş özel oyun modları ile de oyuncunun kalbini kazanacak RIP, PVE özellikleriyle de ilgi çekici bir oyun olacak. Dünya'nın tüm bölgelerinde gerçek zamanlı savaşmanın da imkanı verilecek. Ayrıca yerde ölü taklidi yapmaktan elinizdeki silahı fırlatmaya kadar farklı yetenekler, başarı sistemi ve beceriler sizlere oldukça keyifli vakit geçirtecek.


Kısacası RIP: Final Bullet tüm fps tutkunlarını bir araya getirmeye geliyor. Detaylar ilerleyen günlerde ripfinalbullethileindir.com'da sizlerle olacak.


Rip, Rip Final, Rip final Bullet Türkiye, Rip final joygame, Rip joygame, Rip Türkiye, Rip:Final Bullet, Yayıncısı Joygame, 
RIP Final Bullet'in Türkiye yayıncısı Joygame! Reviewed by fgfg on 05:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.